Sara Garović, rukometašica, zaprosila fudbalera na utakmici

Sara Garović važi sa jednu od najatraktivnijih srpskih rukometašica. Veliki deo karijere je uglavnom bila tema medija zbog stvari van terena. Atraktivna na terenu i van njega. Gde god se pojavi nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a ona bi posle turbulentnog životnog iskustva samo dve stvari:
Da provodim vreme sa sinom Viktorom i titulu sa Zvezdom – kaže Sara Garović, rukometašica crveno-belih, koja se ove jeseni vratila u srpski sport iz Borusije iz Dortmunda.

Imala je Sara prilično buran život. O njoj je pričala Srbija kada je zaprosila dečka fudbalera, Miljana Šoškića. Svojevremeno je cela država bila oduševljena gestom kada je zaprosila dečka fudbalera tokom utakmice. Još se prepričava scena kada je ceo tim izašao u majicama “Da te volim malo je reći”.

Mladost ludost, sad sam matora. Stojim iza toga, u tom trenutku sam se tako osećala, ne mislim da je bilo ništa loše, bila sam zaljubljena, blesava spontano je došlo. Odgovorio je, “da”, ali kasnije smo raskinuli. Trebalo je samo da me isprati, ništa drugo. Usledila je ljubomora i kraj. Sada to ne bih ponovila, pustila bih druge da kleče-priča Sara sa osmehom na licu.

Sara je bila u žiži nakon što je proterana iz Poljske pošto je radila na crno, da bi se onda skrasila i dobila sina zbog čega je jedno vreme bila van sporta.

Povremena reprezentativka voli da radi i nije joj strano da se bavi poljoprivrednim poslovima.

Sara je uzela ručnu kosu i njome kosila izraslu travu oko jedne kuće u selu.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije