Oprostila mu javnu prevaru ali bankrot nije mogla

Skladan odnos i mirnu luku zamenili su turbulencijama. Davne 2013. godine Tatjana je u žižu interesovanja dospela kada je na svojim mrežama objavila sledeću misao: „Ponekad, sve što treba da uradiš je da zaboraviš šta osećaš i setiš se šta zaslužuješ“.

Nakon obostranih prevara i brojnih skandala koji su do sada preko svojih leđa premetnuli bračni partneri Tatjana i Goran Ivanišević, usledio je i onaj koji je konačan. Reč je o finansijskom krahu bivšeg tenisera, a to je navodno kap koja je prelila.

Prva žena Gorana Ivaniševića, nekadašnja manekenka Tatjana Dragović, je posle ove objave podnela papire za razvod zbog pogrešnih poslovnih odluka koje su proslavljenog tenisera dovele do finansijskog kraha. Bliski izvori su tvrdili kako ih do konačnog kraja, začudo, nije dovela treća osoba, nego činjenica da već duže vreme nisu funkcionisali kao žena i muškarac.

Goran je 2008. bio u paralelnoj vezi sa voditeljkom Vanjom Halilović. Paparaci su ga na Dan zaljubljenih slikali u njenom zagrljaju. Tatjana Dragović izbacila ga je iz zajedničkog doma, mesecima nisu pričali. Usledilo je otvoreno pismo u kojem se izvinjavao supruzi i deci zbog pretrpljene sramote i molio ih za oproštaj. Otišli su na romantično putovanje kroz SAD i ipak uspeli nekako pomiriti.

Tanja i Vanja kasnije su postale prijateljice. Počele su zajedno da izlaze, a Gorana je to užasno ljutilo. „Od te afere ništa više nije bilo isto“, tvrdio je izvor, nekadašnji porodični prijatelj za hrvatski Jutarnji list. „Tanja se počela ponašati hladno, namerno se sprijateljila s Vanjom, a Goran nikad nije uspeo da se iskupi za svoje ponašanje“, otkriva.

Tanja( tako od milja zovu Tatjanu) je bila u posebno burnom razdoblju života. Fotografisana je u noćnim izlascima i u delikatnoj razmeni nežnosti s hrvatskim fudbalerom Markom Šimićem. Tatjana i Marko su to demantovali,a Gorana i Tatjanu je opet pomirilo romantično putovanje u Ameriku sa sinom i kćerkom.

Ivanišević je prešao preko preljube, pomirio se sa suprugom i svi su se srećni i zaljubljeni na dvanaest meseci preselili u Ameriku kod njenih kumova Sanje Dagan i Frane Barbierija. Kuriozitet ove hrvatske sapunice jeste i to što je bivši kum Ivaniševića Frano Barbieri sada u dvogodišnjoj vezi sa bivšom Goranovom ljubavnicom Vanjom Halilović.

Poslednja u nizu je finansijske prirode jer je Goran zahvaljujući pogrešnim poslovnim potezima bio na ivici bankrota. Zlobnici kažu kako je upravo zbog toga Tatjana rešila da stavi tačku na ovaj odnos koji joj osim dece i nije doneo mnogo sreće.

Iako brak nisu spasli, Goran i Tatjana ostali su povezani zbog dvoje dece, ćerke Amber Marije i sina Emanuela.

Goran je danas u srećnom braku sa deset godina mlađom Nives, koja mu je podarila sina Olivera. Tatjana sa 12 godina mlađim Vlahom Abrulićem ima ćerku Luce.