Novak napravio ŽURKU u Njujorku

Novak Đoković prošao je u polufinale US opena. Pobedio je Tejlora Frica (Amerika) u četvrtfinalu turnira – 6:1, 6:4, 6:4. Novak se mučio u prva dva seta sa servisom ali ih je relativno lako dobio jer je izvanredno reternirao. Novak je na kraju ubedljivo slavio, pa je napravio žurku……

Ovo samo Nole može. Usred intervjua na terenu sa Rene Stabs uzeo je mikrofon i počeo da peva. Pevao je pesmu „Beastie boys-a“ pod imenom „You gotta fight for your right to party“, ili u prevodu „Morate da se borite za vaše pravo za žurku“. Ceo stadion „Artur Eš“ mu se pridružio. Zajedno su pevali tu numeru. Tokom meča Novak se svađao sa jednim delom stadiona. U jednom trenutku je čak i izbacio jednog svog navijača sa tribina.

Novak Đoković je izgubio živce i u jednom momentu izbacio je navijača sa tribina. Nije moglo bez drame, samoj završnici duela. U jednom trenutku izbacio je jednog navijača sa tribina i to u momentu kada je servirao. Neko je uzviknuo aut u momentu kada je Novak krenuo napred, ta odluka bila je pogrešna, Amerikanac je tada uzeo brejk.

Iznervirao se Nole zbog toga. Podigao je prst u vis i vikao na srpskom „Izađi, idi, izlazi“. Očito da je Nole znao o kome se radi, odnosno da je znao da je u pitanju njegov navijač.

Počeo je Nole i da psuje, ali uspeo je da se smiri, da napravi novi brejk i da privede meč kraju.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije