Stigle rode u tabor „Orlova“! Srpski reprezentativac postao tata.

Đorđe Petrović, rezervni čuvar mreže reprezentacije je postao otac! Đina Petrović, supruga našeg golmana Đorđa Petrovića porodila se. Čuvar mreže Čelsija se tako ostvario i u ulozi oca. Srećni par dobio je devojčicu.

Đorđe i Đina su već nekoliko godina zajedno. Zajedno su još od vremena dok je talentovani čuvar mreže branio u Srbiji. Đorđe i Đina su se venčali krajem 2023. godine. Đina Petrović je modna kreatorka i ima svoju prodavnicu.

Đina svog izabranika prati kroz čitavu karijeru. Bila je sa Đorđem dok je branio u Srbiji, bila je sa Đorđem u Americi dok je branio u MLS ligi. I sada je sa njim u Engleskoj dok brani za lindonski Čelzi.

Đina Petrović je srpskoj javnosti bila poznata i pre nego je uplovila u emotivnu vezu sa Đorđem. Svojevremeno je Đina bila „Miss Earth Serbia“. Đina je predstavljala Srbiju i na „Lady of Brillancy Internacional“. Mnogi su je proglasili najlepšom ženom fudbalera Premijer lige.

Đorđe Petrović je fudbaler Čelzija i reprezentacije Srbije. Rođen je 1999. godine u Kostolcu. Tanka je nit od dna do vrha. Za samo 18 meseci prevalio je put od Čukaričkog (pre toga bio u Srpskoj ligi Beograd u IMT-u), preko statusa najboljeg golmana MLS lige (Nju Ingland Revolušn), pa do transfera u redove dvostrukog prvaka Evrope – moćnog Čelsija i statusa prvog golmana.

I pre zvaničnog predstavljanja Petrovića u Čelziju, engleski mediji su već upoznali tamošnju javnost da će najskluplji srpski golamn sa sobom u London dovesti lepu suprugu Đinu! Tamošnji „San“ je posvetio svoje stranice Đini koja je 2021. godine bila „Miss Earth Serbia“.

Mladom paru čestitamo na devojčici i želimo im još puno dece, sreće i zdravlja.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije