Nokaut godine se dogodio na bejzbolu. Pade čovek k’o sveća.

Bejzbol je jedan od tri najpopularnija sporta u Americi. Bejzbol je beskontaktni sport i ne dešavaju se često čarke na terenu. Kad ima čarki obično bude i tuče.

Upravo jedna se dogodila na meču Čikago Vajt Soksa i Klivlend Gardijansa.
Klasičan nokaut obično vidimo u boksu, a ovaj smo vidili na bejzbolu. Hoze Ramirez iz Gardijansa je desnim krošeom bacio na zemlju Tima Andersona. To se dogodilo krajem šestog ininga. Ramirez je uklizao na drugu bazu, ali ga je Anderson izbacio. Igrač Gardijansa nije bio nikako zadovoljan i počeo je da provocira Andersona. Situacija je brzo eskalirala.

Dok su ostali igrači pokušali da ih razdvoje oni su stali u bokserski stav. Ramirez je desnim krošeom pogodio u bradu Andersona, koji se stropoštao na zemlju.

Posle utakmice Ramirez je izjavio da njihov sukob traje od ranije i da je Anderson taj koji ne pokazuje nikakvo poštovanje.

Još jedan zanimljiv slučaj se dogodio na bejzbolu. Na utakmici dečaka na terenu u Džeksonvilu „mini-tornado“ se u trenutku pojavio i zahvatio sedmogodišnjeg dečaka. Prisebnom reakcijom sudije koji ima 17 godina, uspeo je da izbavi dečaka.