Najbogatija Srpkinja pre udaje bila je u vezi sa jednim popularnim sportistom.

Jelena Bin Drai, nekadašnja manekenka, je danas najbogatija Srpkinja. Ona je danas arapska princeza. Jelena je pre nego što je sudbonosno da rekla Saidu, sa kojim ima četvoro dece, bila je zaljubljena u poznatog sportistu.

Jelena Jakovljević Bin Drai jedna je od najuspešnijih jugoslovenskih manekenki, danas, veoma uspešna modna kreatorka. Jelena je rođena u Žabalju, 16. maj 1979.godine.

Iza sebe ima nekoliko modnih titula od kojih su Mis Tinejdžer Jugoslavije, Mis Jugoslavije, Mis Fotogeničnosti i Mis Interneta. Ubrzo nakon toga napušta svet modelinga. Danas živi u Dubaiu, gde je 2013. godine dobila nagradu za najuspešniju poslovnu ženu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Jelena se i dalje bavi modom, ali kao kreatorka i veoma je uspešna u svom poslu.

Jelena se u mladosti zabavljala sa tada najvećim plejbojem sa naših prostora. Zabavljala se sa rukometašom Vladom Mandićem. O njihovoj ljubavi mediji nisu prestajali da pišu.

Jelena i Vlado su se ludo voleli. Na put njihovoj ljubavi stale su brojne afere. Velike ljubavne afere pratile su Mandića.

Rastali su se u prijateljskoj vezi. Jelena se posvetila svojoj karijeri, a Mandić je nastavio reprezentativnu karijeru opterećenu mnogim aferama.
Jelena je ubrzo upoznala svog sadašnjeg supruga, sa kojim ljubav i dan danas cveta.

Godinama kasnije i Vlada Mandić našao je mirnu luku pored 15 godina mlađe Jasmine Trnavac, sa kojom ima troje dece. Bivši rukometaš pre braka sa Jasminom, bio je sa Jelenom sa kojom ima sina Sašu.