Najpoznatiji ljubavni trougao u istoriji sporta

Krajem 2009.godine fudbalsku javnost je potresla vest o seks aferi između tadašnjeg kapitena Čelsija Džona Terija i supruge njegovog saigrača Vejna Bridža. U centru se našla manekenka Vanesa Peronsel koja je bila kamen spoticanja zbog kog ni danas dva nekadašnja prijatelja ne razgovaraju.

Kada danas pogledamo na tu aferu, ona se zvanično nije dogodila! Nikad nije dokazana. Ipak, sve ono što se tada pisalo i događalo izazvalo je veliki potres. Teri je, s jedne strane, izgubio ugled i kapitensku traku reprezentacije Engleske i žena ga umalo nije ostavila, dok Brižda i danas provociraju tako što mu dobaciju Terijevo ime.

Što se tiče Vanese, ona je samohrana majka koja i danas odlično izgleda. Tinejdžerske godine je provela u Parizu, bavila se glumom i manekenstvom, da bi se preselila u London gde se zaposlila u noćnom klubu kako bi zaradila dodatni novac.

U Londonu je i upoznala Bridža koji tek što je pristupio Čelsiju. Par je ušao u vezu 2004. godine. Posle pet godina oni su se razišli. Razlog je to što je Bridž otišao u Mančester da igra za Siti. Mediji u Engleskoj su to iskoristili te su pisali da je Teri baš tada krenuo da posećuje Vanesu i njenog tada trogodišnjeg sina.
Ono što smo imali ne može da se opiše kao afera, bilo je to prijateljstvo. Nijedna reč koja je napisana u medijima nije istinita – rekla je Vanesa. Vanesa se tih dana susrela sa paklom. Okarakterisana je u medijima kao „žena koja je srušila Džona Terija.“

Teri je početkom 2010. godine angažovao advokate kako bi sprečio da se priča „raširi.“ Ni pred sudom nije uspeo u tome i britanska štampa je krenula u strašan napad.
Džon Teri se našao na stubu srama. Bridž na prvoj sledećoj međusobnoj utakmici nije želeo da mu pruži ruku, a defanzivac Čelsija je vrlo brzo izgubio kapitensku traku.

Što se tiče Vanese ona i dalje radi kao model za određene brendove. O ovoj temi ne želi da priča za medije. Činjenica je da će njeno ime uvek biti povezivano sa skandalom Teri – Bridž.

Teri je u međuvremenu ostao u braku sa Tori.