Murali navijača Partizana koji krase dorćolske ulice ponovo su preko noći uništeni.

Murali navijača Partizana, odnosno grupe „Grobarski treš romantizam“, potpuno su uništeni preko noći. Murali su prekrečeni crnom farbom što se viditi na fotografijama koje su objavljene na društvenim mrežama. Ovo nije prvi put da se dešava.


Murali su delo grupe „Grobarski treš romantizam“. Murali su sa likom legendi Partizana. Na muralima su bili i viđeniji navijači crno-belih poput Duška Radovića, Bore Todorovića, Zorana Radmilovića, Tanje Bošković, Zoran Kostić Cane i Edi Grant…. Uništen je i mural Bate Mirkovića na Konjarniku. Većina ovih murala je prekrečena i to po drugi put.

 

Za sada nema informacija ko je odgovoran za to što su murali uništeni. Iako se zna ko je mogao to da uradi ni ovog puta kao i mnogo puta ranije policija i tužilaštvo neće ništa uraditi. Jer to su njihovi miljenici kojima je sve dozvoljeno. pa čak i da prebijaju nedužne žene i decu kao što su pre nekoliko meseci to uradili kod Arene. Niko nije odgovarao ni za oštećene automobile nedužnih ljudi. Jedni mogu sve a drugi ne mogu ništa.

Dokle???????