Dželat Crvene zvezde u vezi sa učesnicom Zadruge! Preko noći dospeo u centar pažnje.

Mihajlo Nešković je fudbaler Voždovca. Pre Voždovca igrao je za Vojvodinu i Inđiju. Rođen je u februaru 2000. godine u Šidu.

Najveće iznenađenje dosadašnjeg dela prvenstva Super lige Srbije je svakako pobeda Voždovca protiv favorizovane Crvene zvezde. Zmajevi su uspeli da hrabrom igrom upišu velika tri boda na svoj konto u uzbudljivom meču u kojem se od prvog do poslednjeg minuta vodila velika borba na svim delovima terena. Protiv favorizovane Crvene zvezde fantastičnim pogotkom je krunisao Mihajlo Nešković.

Nešković je samo jedan od momaka koji su hrabrom i odlučnom igrom doprineli velikom timskom uspehu jedne od najmlađih ekipa u ovogodišnjoj Superligi. Nešković je svoj pogodak posvetio devojci Ivani koja je njegova najveća podrška.

Ivana Marinković je učesnica Zadrge 4. U rijalitiju se zaljubila u  Anđela Rankovića bivšeg dečka Teodore Džehverović. Njena najbolja drugarica je Maja Marinković.

Posle ispadanja iz rijalitija Ivana je za portal Srbija Danas peičala o svom teškom detinjstvu. Ona je dete rastavljenih roditelja. Ivanina majka se preudala. Malo posle udaje majka joj odlazi u Švajcarsku da radi. Ona je ostala u kući očuha koji je živio sa svojom majkom. Jednog dana majka očuha je htela da je pošalje da zadovoljava neke momke koji su devojke tražili putem oglasa. Uspela je da pobegne kod dede i bake u susjedno selo.

 

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije