Hrvatska teniserka raspamećuje vrelim fotkama

Dona Vekić je profesionalna hrvatska teniserka. Rođena je u Osijeku 1996.godine. Osim neverovatnih sportskih uspeha koje niže na teniskom terenu, ova Osječanka poznata je po svojoj lepoti ali i po vezi sa teniserom Stanislasom Vavrinkom.

Vavrinka i Dona Vekić su važili za jedan od najintrigantnijih parova. Dona je započela romansu sa 12 godina starijim teniserom 2015. godine, a dugo su ovu vezu krili od javnosti zbog činjenice da je Vavrinka ostavio ženu i ćerkicu zbog Done. Njihova veza je intrigantna i zbog činjenice da su oboje iz sveta tenisa. Svoju burnu ljubavnu romansu završili su prije tri godine ali se o njoj i dalje priča.

Lepa Dona je ipak jednom prilikom progovorila za švajcarski „Blik“ o ovom odnosu, istakavši da nemaju mnogo vremena jedno za drugo.
„Nije lako, ali ja imam svoj posao, on svoj. Naš je život jednostavno takav. Oboje volimo svoje karijere i podrška smo jedno drugom i kad nismo zajedno. Mislim da smo poprilično dobri u tome“, zaključila je ona tada.

Dona je još kao vrlo mlada devojka otišla u London gde je trenirala za sve važne turnire. Danas je njena baza Monako, koji joj mnogo više odgovara zbog vremenskih uslova. Ona je takođe aktivna na društvenim mrežama gde redovno kači fotografije sa raznih putovanja, kao i glamurozna izdanja u kojima izgleda poput filmske dive, prenosi portal „Zadovoljna“.

Donu su pre Stanislava povezivali i sa kolegom Tanasijem Kokinakisom, a posle raskida sa Stanislavom šuškalo se da je u vezi sa fudbalerom Dinama i reprezentativcem Brunom Petkovićem.

Dona Vekić često svojim fotkama na društvenim mrežama izaziva veliku pažnju kako muškog, tako i ženskog dela publike.