Mbapeu plata od 700 miliona evra za sezonu

Kilijan Embape je odlučio da ne produži ugovor sa klubom. Ovom odlukom doveo je u gotovo nerešivu situaciju upravu „svetaca“. Pari Sen Žermen pokušava na sve načine da reši pitanje statusa svog najboljeg igrača. PSŽ bi mogao ostati bez ogromnog novca. Igrač bi sledeće godine otišao badava a PSŽ bi na osnovu bonusa morao da mu isplati 90 miliona evra.

Vodeći svetski specijalista za transfere, Fabricio Romano, objavio je neverovatnu informaciju. Po njegovim saznanjima Al Hilal je ponudio PSŽ-u nestvarnih 300.000.000 evra na ime obeštećenja.

Kilijan Embape, po istom izvoru, dobio je ponudu od 700.000.000 evra za jednogodišnju saradnju. Ovo je najveći ugovor u istoriji fudbala, a po danu bi francuski fudbaler zarađivao 1,9 miliona evra.

PSŽ je prihvatio ponudu Al Hilala. Da li će isto uraditi i sam Kilijan Embape ostaje da vidimo. Pari Sen Žermen je odstranio Kilijana iz ekipe. Mbape je svestan da će sezonu provesti na tribinama ako ne prihvati ovu ponudu.

Al Hilal je već angažovao Sergeja Milinkovića Savića, Rubena Neveša i Kalidua Kulibalija. Blizu su dogovora sa Fulamom oko angažovanja Aleksandra Mitrovića.