Marko Radulović bombarder kome je lopta ispala iz ruke cveta sa našom lepoticom!

U osmini finala Srbija je bila bolja od Francuske. Na toj utakmici blistao je Marko Radulović. Taj isti Marko koji je kriv za ispadanje Srbije iz daljeg takmičenja. Marku je ispala lopta iz ruke prilikom izvođenja penala. To je sport i to se dešava.

Marko Radulović rođen je u Rijeci. Igrao je za mlađe selekcije Hrvatske. Kasnije je rešio da stane pod zastavu Srbije od U20 nivoa i sada blista kao „delfin“, a u Srbiji je našao u ljubav!

Marko Radulović je u vezi sa našom trofejnom tekvondistkinjom Tijanom Bogdanović! Tijana je česta na mečevima ekipe Novi Beograd za koji Marko trenutno igra. Viđeni su kako u zagrljaju zajedno slave pobedu ekipe Novi Beograd.

Tijana Bogdanović ima dve olimpijske medalje. U Riju 2016. je bila srebrna u svojoj kategoriji do 49 kilograma, da bi u Tokiju uzela bronzu. Sa Svetskih prvenstava nam je donela dve bronze, a ima zlato i bronzu sa Evropskih prvenstava. Tijana ima 25 godina.

Marko Radulović ima 22 godine. Počeo je da igra vaterpolo u Primorju, a u Srbiju je došao 2018. godine i od tada igra u našoj ligi. Prvo je nastupao za Vojvodinu, zatim za Radnički iz Kragujevca i sada je član Novog Beograda.

„Igrao sam na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj za generaciju mlađu od 18 godina, iste te godine je bilo i Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina u Minsku i tada nisam dobio poziv, iako sam u Mađarskoj bio među najboljima. Nisu me zvali ni na pripreme ni na širi spisak reprezentacije Hrvatske… Nisam dobio poziv ni sledeće godine za Svetsko prvenstvo u Kuvajtu, ni za pripreme, tako da je za mene to bio dovoljan znak“, objasnio je Marko razlog zašto je promenio reprezentaciju.