Marihuana se više ne nalazi na listi zabranjenih supstanci u NBA

Marihuana se više ne nalazi na listi zabranjenih supstanci prema novom kolektivnom ugovoru u NBA. Jedan od glavnih pobornika toga je bio slavni košarkaš Kevin Durent.

Kevin Durent je tim povodom razgovarao sa komesarom lige Adamom Silverom.

Posle potpisivanja novog kolektivnog ugovora, NBA je skinula marihuanu sa liste zabranjenih supstanci. Ovo je usrećilo Kevina Durenta, a kako on kaže sve u ligi.

Phoenix Suns forward Kevin Durant celebrates after scoring as forward Josh Okogie looks on during the first half of an NBA basketball game against the Charlotte Hornets on Wednesday, March 1, 2024, in Charlotte, N.C. (AP Photo/Chris Carlson)

O ovoj temi superstar Finiksa govorio je u intervjuu za CNBC.

Pozvao sam ga i izneo mu razloge zbog kojih mislim da bi to trebalo uraditi. Mislim da je to postala normalna stvar širom zemlje i širom sveta, i da ta stigma više nije negativna kao što je bila ranije. Ne utiče na tebe na bilo kakav negativan način, mislio sam da je vreme da se ukine zabrana – rekao je Durent misleći na komesara NBA Adama Silvera.

Na pitanje novinara zašto konzumira marihuanu Kevin je kratko odgovorio.
Jednostavno, uživam u toj biljci.

O sastanaku sa Silverom je rekao.

 Kada sam ušao nanjušio je u kom pravcu će ići razgovor, tako da nisam moramo da kažem mnogo toga. Ovo je NBA, da budemo iskreni, svi to koriste. U ovom trenutku, marihuana je kao vino.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije