Novak sa porodicom uživao na odmoru u Dubrovniku (Video)

Posle poraza u finalu Vimbldona Novak Đoković je na odmoru sa porodicom. Posle odmora na obalama Crne Gore, Novak je otputovao sa porodicom u Dubrovnik.

Boravak u Dubovniku zajedno sa porodicom nije mogao da prođe nezapaženo. Đoković je i prošle godine bio u Dubrovniku. Pošto su bili zadovoljni prošle godine Novak je odlučio da to iskustvo ponovi. Dok su se Nole, Jelena, sin Stefan i ćerka Tara zabavljali u akva parku jahta po imenu Tara bila je usidrena u blizini.

Vlasnik akva parka je pitao Novaka da li želi da zatvori akva park privremeno kako bi mogao da bude sa porodicom. Novak rekao da njemu to ne smeta ni najmanje.

 

Novak se fotografisao sa mnogobrojnim fanovima.Nije želeo da daje izjave za medije, a nisu mu smetale brojne kamere i fotoaparati. Uživao je u čarima akva parka ponašajući se isto kao i ostali mnogobrojni gosti.

U izjavama za Dnevnik.hr posetioci akva parka su hvalili prizemnost i druželjubivost Novaka i porodice. Svi su istakli da se ne ponaša kao druge poznate ličnosti.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku.