Milka Džikić je nesbično volela Partizan

34 godine ona je bila redovan gost Partizanovih mečeva. Uz svoj voljeni klub bila je i u njegovim najboljim i najtežim trenucima. Dan pre majstorice u Madridu tragična vest odjeknula je Srbijom. Velika navijačica Partizana i majka bivšeg trenera crno-belih Aleksandra Džikića, Milka Džikić, preminula je.

– Preko 30 godina gledam stalno Partizan. Od srca navijam. Ne propuštam utakmice. Sneg, kiša, poledica. Ja ove koje ne dolaze nazivam izdajicama. Žale se na kišu, kakva kiša. Ne sećam se više ko je bio trener kada sam došla na prvu utakmicu.. Bilo je to pre nego što se Aleksandar radio. Mislim da je neka 1989. godina – rekla je gospođa Džikić jednom prilikom.

Svi navijači Partizana, posebno su voleli Milku Džikić, jer ona je pružala bezgraničnu ljubav klubu. Milka Džikić iako teško bolesna neposredno pre smrti, još jednom je pokazala da joj je Partizan bio u srcu. Milka je pomogla klubu u akciji otplate poreskog duga, što se može videti na na sajtu „Jedan Partizan imamo“, gde je spisak svih navijača koji su pružili podršku crno-belima.

Slava joj 🙏

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije