Ljubavna priča NBA košarkaša i srpkinje go-go igračice

Jedan od najboljih NBA igrača, košarkaš Klipersa Pol Džordž, trenutno sa svojom suprugom Danijelom Rajić boravi u Beogradu. Snimljen je kako uživa sa suprugom u noćnom provodu u jednom popularnom beogradskom klubu. Danijela i Pol imaju dve ćerkice, Oliviju i Natašu, i sina Vuka. Njihova ljubavna veza nije uvek bila idilična.

 

Njihov početak ljubavi bio je sve samo ne sjajan. U trenutku kada je došlo do susreta između nje i Džordža, Danijela je radila kao go-go igračica. Mediji u SAD tvrde da je radila i kao striptizeta na Floridi. Kad su se upoznali Pol se zabavljao sa Keli Rivers ćerkom slavnog Doka Riversa, trenera Klipersa. Bili su zajedno nekoliko meseci i prekinuli. Danijela je ostala trudna i tvrdila da je dete njegovo. On nije želeo da prizna očinstvo. Priča se da joj je nudio milion dolara da abortira ali ona nije pristala. Nakon tužbe i DNK testiranja utvrdilo se da je Daniela bila u pravu.

Posle mnogo peripetija, svađa i razvlačenja po sudovima njih dvoje su se pomirili i počeli da žive zajedno. U međuvremenu, dobili su troje dece, a svoju ljubav krunisali su i brakom.

Danijela ima svoj biznis. Zajedno sa Sarom, partnerkom košarkaša Patrika Patersona ima kolekciju kupaćih kostima. Zanosna crnka koju američki mediji zovu i srpska Kim Kardašijan, veoma je popularna na Instagramu gde je prati preko 220 hiljada ljudi. Zato je poznato da njen muž uživa u srpskoj hrani i poštuje tradiciju svoje supruge.

Par je organizovao spektakularno veselje, svadbu, u Italiji. NBA zvezda je ludovala uz srpsku muziku. Među gostima su bili i drugi poznati asovi najjače košarkaške lige na svetu kao što su Karl-Entoni Tauns, Redži Miler i Patrik Beverli, a tu je bio i saigrač Ivica Zubac. Na repertoaru su se našle pesme poput „Đurđevdana“, „Bato, bre“, „Žena od sultana“, „Crno i zlatno“ i mnoge druge…

Danijela je rodom iz sela Mramorak kod Pančeva. Uz NBA zvezde na svadbi je bilo i dosta ljudi iz Pančeva. Pozivima za svoje Mramorčane, Danijela je pokazala da nije zaboravila odakle dolazi. Glavni hit na svadbi bio je „Đurđevdan“ dodatno govori koliko se ponosi poreklom. Pol je na kolenima svojoj dragoj pevušio neke srpske hitove, poput onog „Žena od sultana“. Među najveselijima na svadbi bio je Karl Entoni Tauns, jedan od najboljih američkih košarkaša.

Da se snovi ipak ostvaruju kada ste dovoljno uporni dokazuje priča Srpkinje Danijele Rajić, koja je nakon brojnih peripetija ipak uspela da osvoji srce NBA košarkaša Pola Džordža.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije