Koliko novca ima i čime se bavi Ana Ivanović?

Mnogi se pitaju od čega živi danas Ana Ivanović kada sebi i dalje može da priušti skupe „krpice“ i druge luksuzne komade.
S obzirom da je u jednom trenutku bila i broj jedan, Ana Ivanović je u svoje vreme bila jedna od najplaćenijih teniserki sveta. Njeni honorari su bili vrtoglavo visoki.

Mnogi postavljaju pitanje kakvo joj je sad stanje na bankovnom računu. Sudeći po objavama na mrežama, Ivanović i te kako sebi može da priušti skupe i luksuzne stvari. Da li je slavni fudbaler Bastijan Švajnštajger finansira je jedno od najčešćih pitanja.

Ana je otkrila istinu za Blic.
Imam par poslovnih projekata. Kozmetička linija je nešto što mi je blisko srcu. To je nešto što sam ja sama kreirala, uz pomoć profesionalaca u tom polju. To je organska kozmetika. Oduvek sam volela da vodim računa o sebi na prirodan način, ali to je često bilo teško naći, da bude prirodno, da bude organsko. Htela sam da kreiram nešto što znam sto posto odakle dolazi i kakvog je kvaliteta. Imam odličan tim, želim da se to razvije. Bastijan koristi moju liniju! – priznala je Ana Ivanović.

Tu je i jedna kompanija, to je IT. Tehnologija je u pitanju, bazirani smo u Beogradu. Moj brat je tu, on pomaže oko toga, on je više ekspert u tom polju od mene. A tu je i par brendova sa kojima Basti i ja sarađujemo u Nemačkoj – dodala je Ana.

Ovom izjavom nekadašnja prva teniserka sveta je jasno stavila tačku na spekulacije da je fudbaler taj koji joj daje novac. Istina je, dakle, da sarađuju zajedno.

Inače, sudeći po izveštajima na Guglu, Anino bogatstvo se u 2024. procenjuje na neverovatna 82 miliona dolara.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije