I kad neigra Novak pravi scene koje nikog nisu ostavile ravnodušnim!

Objavljen je snimak kako Novak Đoković pokušava da prekrati vreme do izlaska na teren igrajući se sa ćerkom Tarom.

Zbog svoje naslednice Novak je promenio i način proslave pobede na Vimbldonu. Svoj trijumf nad Popirinom, Novak je obeležio tako što je reket stavio na rame poput violine i „zasvirao“.

– To je bilo za Taru! Moja ćerka svira violinu već neko vreme, šest meseci i to je bio naš dogovor da ću tako da proslavim – rekao je Đoković.

Posle pobede nad Popirinom Novak je napravio šou na konferenciji za medije. Jedno od pitanja ticalo se njegovog sina – Stefana. Stefan privlači ogromnu pažnju medija i navijača zbog svojih ludorija.

Baš smo sada u Crnoj Gpri podešavali sa majstorima one ljuljaške i kačili ih u stanu, bio je glavni komičar koji je zadavao zadatke, jurio sam ga po stanu da mu dam da i on nešto uradi. Stvarno je zanimljivo. On kaže „moja glavna uloga je da sve zasmejavam“, voli takvu ulogu. Uvek sa njim neki štosevi i zezanje. Danas smo igrali bilijar. Iznenadio me je, pobedio me je, napredovao je u bilijaru, ali… Krade mali! Ono, pravilo je kada promašiš da uzmeš onu belu loptu i staviš gde hoćeš. On onda „nisam gledao“, pa „svetlo“, tako… Ko mu je tata, možemo znati odakle mu to– rekao je Đoković u svom stilu.

Srpski teniser stalno ističe da mu je prisustvo porodice u Londonu od ogromne pomoći za mir budući da koristi svaki trenutak da što više vremena provede sa suprugom Jelenom, odnosno, decom Stefanom i Tarom.

Vreme koje provodim sa njima je neprocenjivo, pogotovo na Vimbldonu, to nije samo meni omiljeni turnir, već i od moje supruge i od Stefana i Tare. Oboje vole da budu ovde. Jedinstveno je, odiše istorijom i tradicijom, lepo je. Stefan voli da igra na travi, igra i u dvorani, trenira sa trenerom, tu su deca i od Boba Brajana i raznih igrača koji svake godine igraju sa njim. Kvalitetno provodimo vreme, idemo i do šume, volimo to naše neko vreme, pravimo kućice na drvetu i svašta nešto. Bili smo i do grada, ali uglavno smo tu u Vimbldonu jer se dosta izgubi vremena u saobraćaju, važnije je da budemo odmorni, ali uvek imamo neke – zaključio je Đoković.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije