Goran Ivanišević poslao otvoreno pismo bivšoj supruzi Tatjani Dragović.

U ponedeljak kasno uveče, pred ponoć, Goran Ivanišević je na Instagramu objavio nešto nalik otvorenom pismu, direktno upućenom bivšoj supruzi Tatjani Dragović.

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, je iznenadio potezom usmerenim ka gospođi Dragović. Pomenuo je suđenja koja imaju, kao i da će pokušati da dođe do „svog novca koji je trenutno kod bivše supruge“.

Bili su zajedno 17 godina. Venčali su se 2009, a razveli posle četiri godine braka. Goran je u objavi pomenuo i Vimbldon koji je osvojio 2001. uz navode da ga ne bi čudilo ako bi i te zasluge bile pripisane njoj.

Ovako… Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran.– napisao je trener prvog tenisera sveta.

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović imaju ćerku Amber Mariju i sina Emanuela, a čuveni teniser je 2017. oženio voditeljku Nives Čanović.