„Grobari“ bili na komemoraciji Egzumovog oca!

Bivšem košarkašu Partizana Danteu Egzumu nedavno je preminuo otac Sesil u 60. godini. Sesil Egzum, bivši košarkaš i čovek koji je sa zadovoljstvom boravio u Beogradu većim delom prošle sezone. Obožavao je Grobare. – Obožavam navijače koji od samog starta podržavaju svoj klub bez obzira na rezultat“– govorio je Sesil.

Nekoliko meseci je bio u poseti svom sinu. Stalno je produžavao boravak iako je došao iz daleke Australije. Utakmice nije propuštao.
Sesil je iz prvih redova bodrio svog sina. Navijao je za crno-bele sa Partizanovim šalom podignutim uvis. Putovao je u Madrid na utakmice top osam faze Evrolige. A na ulicama Beograda je slavio sa navijačima Partizana. Grobari su ga ekspresno zavoleli.

Sezona se završila. I Dante i njegov otac napustili su Beograd. Uskoro je stigla vest da je Dante ostvario svoj životni san i postao NBA igrač, član Dalasa. Nažalost stigla je i tužna vest. Dospela je informacija da je Danteov otac u bolnici, teškog zdravstvenog stanja. Ubrzo je i KK Partizan potvrdio da je Sesil Egzum preminuo.

Danas je u Melburnu održana komemoracija. Među rodbinom i prijateljima na komemoraciji su bili i Grobari. Navijači Partizana još jednom su pokazali da ne zaboravljaju svoje bivše igrače i sve što su učinili za njih.
Dante je bio dirnut dolaskom „Grobara“ objavila je Instagram stranica pbg.news.
„Grobari su najbolji“, zaista cenim što ste došli danas. Hvala vam za sve. Mi smo jedna velika porodica – rekao je Dante.

Slava mu i veliko hvala za ljubav prema Partizanu!

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije