Zašto se tuže Goran Ivanišević i Tatjana Dragović?

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović su se razveli još pre 13 godina. Ponovo su u centru pažnje. Proslavljeni teniser se oglasio na Instagramu. Objavio je da ima problema sa bivšom ženom oko imovine koja je stečena pre braka i za vreme braka. Zapitao se da li će jednog dana ostati i bez titula koje je osvojio na teniskim terenima.

Goran je tužio bivšu suprugu i ćerku Amber Mariju, tražeći polovinu luksuznog stana u Zagrebu. Nekadašnji pobednik Vimbldona i bivša manekenka bili su zajedno 17 godina, a dobar deo zajedničkog života proveli su upravo u ovoj oazi u centru hrvatske prestonice.

Zahvaljujući objavama Tatjane na Instagramu imali smo i priliku da vidimo “predmet rasprave”. Tanja je stan renovirala pre nekoliko godina sa sadašnjim partnerom, muzičarem Vlahom Arbulićem. Da li se za ovaj stan vredi boriti zaključite sami.

U dnevnom boravku dominira moderan stil, sa belim i sivim tonovima. Prostorija je osvetljena sa dve strane, ima bele zidove, parket širokih dimenzija, tamnosivi kauč i zavese u svetlijoj nijansi, okrugli sto gornjim delom od mermera, veliki televizor, kamin, cvetni ukrasi…

Trpezarija je takođe u savremenom maniru, sa neobičnim lusterom zlatnih tonova, dugačkim mermernim stolom, sivim tepihom. Od raskoši pucaju i spavaća soba i prostrano kupatilo.

Stan inače ima 210 kvadrata i šest soba, a kao vlasnica je, kako pišu hrvatski mediji, navedena Amber Marija Ivanišević (20).

Slike su preuzete sa portala HELLO!