Fudbaler Partizana poludio za Milicom Pavlović

Brazilski internacionalac , Mateuš Saldanja je novi fudbaler Partizana. Tu je tek dva meseca. Još nije uspio ni grad da upozna, ali stigao je da vidi Milicu Pavlović.

Vidio je Milicu negde na Novom Beogradu u blizini njenog stana i odlepio. Raspitivao se u klubu ko je ona. Kad je saznao o kome se radi i da je pevačica nema spota koji nije pogledao. Pronašao je na Instagramu profil Milice Pavlović i zapratio je.
Instagram pevačice Milice Pavlović su iznenada preplavili lajkovi dvadesetčetvorogodišnjeg fudbalera rodom iz Brazila.

Saldanja je odlepio za Milicom. On je tek dva meseca u Beogradu, a pevačicu je primetio u popularnom stambenom kompleksu na Novom Beogradu u kome ona ima luksuzan stan, a on i njegove kolege iz kluba tu žive kao podstanari. Kada se u klubu raspitao, saznao je da je pevačica, a posle snimaka sa nastupa koji je imala, baš se primio – objašnjavao je za Blic jedan od Saldanjinih kolega.

Već na jutarnjem fudbalskom treningu svi su komentarisali Milicu i koliko je atraktivna, a Brazilac je odmah počeo da se raspituje kako da dođe do pevačice jer lepšu i atraktivniju devojku u životu nije video. Međutim, on je odlučio da odmah krene u akciju pa je pronašao na Instagramu i počeo da joj lajkuje slike na kojima je u kupaćem kostimu, preko 15 slika joj je lajkovao, a kada je saznao da je solo već neko vreme skovao je plan kako da načini sledeći korak. Njemu ne smeta što je razlika u godinama velika i što je osam godina mlađi od Milice – objasnio je izvor blizak fudbaleru.

Mateuš Saldanja je rešio da opčini pevačicu. Želi da joj pošalje poklon i cveće na adresu. Već je zakupio i ložu u Areni za njen solistički koncert koji je 23. decembra.

Ne žali novac, zakupio je ložu i svi fudbaleri će ići sa njim na taj koncert. Do tada ima još vremena, pa se nada da će sa pevačicom uspeti i zvanično da se upozna, da popije piće sa njom i odvede je u restoran na večeru. Ma pun je planova i ideja, samo još Mica da pristane i da mu uzvrati lajkove i poruke na Instagramu.