Dvostruki šampion NBA lige uhapšena zbog droge i oružja!

NBA zvezda, Ražon Rondo, uhapšen je u Indijani zbog nezakonitog posedovanja vatrenog oružja, pribora za drogu i marihuane.

Rondo je tokom koledž karijere igrao za Kentaki. U bogatoj NBA karijeri koja je trajala 16 godina igrao je za Boston, Dalas, Sakramento, Čikago, Nju Orleans, Los Anđeles Lejkerse, Atlantu, LA Kliperse i Klivlend. 2022. godine mu je bio poslednji NBA angažman. Dva puta je bio šampion NBA lige, četiri puta je učestvovao na Ol-staru.

Ražon Rondo je kako prenose američki mediji ekspresno napustio zatvor jer je platio kauciju.

Policija je Ronda zaustavila zbog saobraćajnog prekršaja, policajac je nanjušio marihuanu, što je izazvalo pretragu automobila. Tom prilikom je pronađen poštolj, marihuana za ličnu upotrebu, kao i pribor za drogu – naveo je portparol policije Indijane, Stiven Vajls.

Ražon Rondo je odveden u zatvor okruga Džekson. Sve optužbe protiv njega su prekršajne. Odmah je platio kauciju i napustio zatvor.

Ražon je i pre imao problema sa zakonom.

Ronda je 2022. godine prijavila žena nakon što je pretio da će je ubiti. I tada je imao pištolj a polomio je sve po kući. Zbog toga je dobio zabranu prilaska, a naređeno mu je i da preda vatreno oružje.

I u avgustu 2023. godine je imao novi problem sa sličnim prekršajem. Opet ga je prijavila njegova žena koja je pozvala pomoć. Taj slučaj završen je sporazumno.