U noći između subote i nedelje poginuo je oko 1 sat posle ponoći fudbaler FK „Proleter“ iz Novog Sada Radovan Bošnjački. Radovan je izgubio kontrolu nad vozilom, udario o bankinu i izleteo sa puta. Imao je samo 19 godina.

Radovan se svojim „Fiatom“ kretao iz Šajkaša ka Mošorinu, a sa njim je u automobilu u trenutku udesa bila jedna devojka.
Bez obzira na to što udes nije delovao da je mogao izazvati fatalan ishod, nesrećnim spletom okolnosti Radovan je ostao na mestu mrtav dok je njegova saputnica na sreću prošla skoro neozleđeno– izveštava „Blic“.

Devojka je odmah nakon nesreće obavestila policiju koja se zajedno sa Hitnom pomoći našla brzo na mestu udesa međutim lekari su mogli samo da konstatuju smrt nesrećnog mladića.

Kako nezvanično saznaje „Blic“, preliminarni rezultati istrage o mogućem uzroku udesa u kome je poginuo mladić pokazali su da je reč o nesrećnom slučaju bez elemenata krivičnog dela.

Nezvanično se saznaje da Radovan nije vozio brzo, da nije bio pod uticajem alkohola niti psihoaktivnih supstanci. Do velike tragedije došlo je nesrećnim spletom okolnosti.

Putem društvenih mreža Uprava FK „Proleter“ sa Slane Bare i Radovanovi saigrači opraštaju se od Radovana. Izjave saučešća porodici i klubu šalju i prijatelji i sportski rivali iz mnogih drugih klubova – FK „Jadran“, FK „Borac“, OFK „Futog“, OFK „Sirig“, FK „Slanobarac“…

Divan momak, veliki borac i izuzetno perspektivan igrač. Izgubili smo saigrača a prvenstveno dobrog prijatelja na kojeg smo uvek mogli da se oslonimo. Bio je uvek tu da podigne atmosferu, da nas bodri i ohrabri ako nam ponestane snage. Bio je naš motor i naš ponos. Tuga je velika a gubitak nenadoknadiv – rekao je Radovanov saigrač.