Do srži mrzi Pikeovu devojku, a fudbaler ne sme ni da mu pisne

Nastavlja se saga Šakira-Pike. Šakira je izbacila novu numeru koja je oborila sve rekorde slušanosti. U pesmi je detaljno opisala odnos sa bivšim, i potkačila ne samo njegovu ljubavnicu, već i bivšu svekrvu. Ni Pike nije ostao dužan. I on je uzvratio paljbu.

U pesmi je Šakira otpevala da je „Rolex zamenio Casiom“. Pike se slikao upravo sa satovima „lošijeg“ brenda i potkačio bivšu nevenčanu suprugu rečima da će „Casio trajati večno“, čime je aludirao da je ljubavnica Klara Kia tu da ostane.

Pikeu je to bilo malo pa je nastavio. Pojavio se pred okupljenim reporterima u Reno Twingu, nakon što je Šakira u pesmi rekla da je Ferrari zamenio upravo ovim modelom automobila. Reno se šaljivo osvrnuo na situaciju i zapravo podržao Šakiru u čitavoj priči.

„Renault Twingo će te uvek podržati Šakira kad god, bilo gde“, gde su se poigrali rečima i ubacili njen stari hit „Whenever, wherever“.

Šakira je pripremila osvetu i svekrvi. Ona je na balkon svoje terase postavila lutku veštice. Čak i kad ju je svekrva zamolila da skloni lutku ona to nije uradila.

U međuvremenu se sazlo i ko je „krivac“ za samu pesmu. Svi su mislili da je Šakira sama došla na ideju da napiše osvetničku pesmu. U tome joj je pomogao niko drugi do njen sin Milan, piše španska Marca.

Milan ne podnosi Klaru, a Pike na sve to ne sme ni da mu zucne. Upravo on je dao ideju majci da kompletira tekst. Da li će se stvari ipak smiriti u budućnosti, ostaje da vidimo, ali kako stvari stoje, čini se da nas čeka još iznošenja „prljavog veša“.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije