Đoković ponovo na terenu. Novak igra, ali ne tenis.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doneo je odluku da odmori od tenisa. Bez obzira što gubi veliki broj poena Novak je rekao da ga prvo mesto na ATP listi ne zanima.

Novak Đoković će odmor u sezoni iskoristiti da se oproba u drugom sportu. Biće učesnik revijalnog turnira u golfu na Rajder kupu u Rimu.

U italijanskoj prestonici okupljaju se poznati golferi. Na Rajder kupu učestvuju i mnoge poznate ličnosti iz drugih sportova. Među njima je i Novak Đoković. Tu će biti Andrej Ševčenko, Karlos Sains, Garet Bejl, s kojim će biti u ekipi, isto kao sa Leonardom Fioravantijem i Kipom Popertom.

Novak je stigao u Rim kako bi se priključio spektaklu zvanom „Ol star meč“. Rajder kup možete pratiti na zvaničnom Jutjub kanalu tog takmičenja.

Novak će ovaj turnir iskoristiti kao pripremu i opuštanje pred završnicu Dejvis kupa. Završnica Dejvis kupa se igra krajem novembra u Malagi. Srbija čiji će član biti i Novak u četvrtfinalu igra protiv Velike Britanije.

Novak je doneo odluku da do kraja sezone igra na samo dva turnira. Prvo u pariskom Bersiju (30. oktobar – 5. novembar), a onda i na Završnom u Torinu (12. – 19. novembar).

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije