Dejan Milojević sahranjen u Beogradu

Na Novom bežanijskom groblju u Beogradu sahranjen je bivši košarkaš i košarkaški trener Dejan Milojević. Pre toga je održano opelo u crkvi Svetog apostola Tome.

Dejan Milojević je preminuo 17. januara u Solt Lejk Sitiju od posledica srčanog udara. Radio je kao pomoćni trener u Golden Stejt Voriorsima i u trenutku srčanog udara taj tim je bio na gostovanju Juta Džezu.

Na sahranu su došli i predstavnici poslednjeg Dejanovog tima Golden Stejt Voriorsa, predvođeni trenerom te ekipe Stivom Kerom i generalnim menadžerom Majkom Danlivijem.

Veliki deo košarkaške elite okupio se u Beogradu, da oda poslednji put počast o bivšem košarkašu Beovuka, FMP-a, Partizana, Budućnosti, Valensije, Galatasaraja i nekadašnjem trenera Mege i asistenta u Golden Stejtu, a opelu i sahrani prisustvovao je i veliki broj građana.

Dejan Milojevic sahrana
(credit image & photo: STARSPORT)

Među ljudima iz sveta košarke na sahranu Dejana Milojevića stigli su Željko Obradović, Miroslav Muta Nikolić, MIlan Gurović, Željko Rebrača, Nemanja Bjelica, Aleksandar Džikić, Žarko Čabarkapa, Novica Veličković, Branko Lazić, Luka Mitrović, Ratko Varda, Slavko Vraneš, Saša Pavlović, Darko Miličić, Vlada Jovanović, Dejan Tomašević…

Tu su i Valdimir Štimac, Nikola Topić, Edin Avdić…

Dejan Milojevic sahrana
(credit image & photo: STARSPORT)

„Dejan je bio čovek sa velikim „Č“, čovek u pravom smislu te reči, čovek ljubavi i zajedništva, koji je živeo po Bogu. Neka nam Gospod da, da kada Dejan staje pred lice njegovo, čuje reči jevanđelja“, bio je deo govora, koji je održao sveštenik na sahrani.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije