Ćerka poznatog trenera preminula u 36. godini! Poznata manekenka se oprostila od prerano preminule ćerke Dragana Okuke.

Porodicu poznatog trenera Dragana Okuke zadesila je velika tragedija. Njegova ćerka Žana preminula je u 36. godini od kancera. Žana je rođena 14. jula 1988. godine.

Porodica se od nje oprostila emotivnom porukom.
„Draga naša Žanki, prerano si otišla od porodičnog gnezda do dalekih zvezda. Tvoja svetlost, dobrota i sjaj pratiće nas do kraja života. Nećemo živeti od sećanja jer tu si s nama zauvek“, oprostila se porodica od Žane.

Sahrana će biti obavljena u petak, 15. marta u 12 časova na groblju Orlovača.

Dragan Okuka je bivši legendarni fudbaler, ali i trener koji iza sebe ima bogatu karijeru.

Dragomir Dragan Okuka je bivši jugoslovenski i srpski fudbaler, a današnji fudbalski trener. Rođen je u Kalinoviku 02.aprila 1954.godine.

Okuka je tokom igračke karijere nosio dres Veleža iz Nevesinja, zatim mostarskog Veleža, Leotara iz Trebinja i švedskih klubova Erebra i Motala. Upisao je i devet nastupa za mlađe selekcije reprezentacije SFR Jugoslavije. Trenerskim poslom počeo je da se bavi u Bečeju, 1994. godine.

Sa ekipom Obilić ima i titulu prvaka države. Dragan Okuka je bio sportski direktor mostarskog Veleža u trenutku izbijanja rata u Bosni i Hercegovini.

Od Žane se putem Instagrama oprostila i poznata srpska manekenka Kristina Perić, koja je bila bliska sa Žanom.
„Putuj sa anđelima, predivna i draga Žana“.

„Hej ti moja lepotice“ Uz ovu pesmu smo se rastali na mojoj slavi pre tačno tri meseca i tri dana. Tada je neka tuga provejavala kroz vazduh i sve nas, ali smo ignorisali sve, sve do danas. Znaš da sam 100 puta ušla od prošlog utorka kad si poslednji put bila online u 18:35 da vidim bar da si tu malo. Imala sam nadu sve do danas da će čudo da se desi, da će sve ono što smo toliko puta pričale, maštale, smejale se, da će se ipak uprkos situaciji desiti. Da igram i napijem se kao nikad na vašoj svadbi. Da suludo trošimo pare u baby Dioru vašoj bebi da delimo, rastemo, budemo prijatelji, kao što si ti meni bila, da bila si mi otpočetka prijatelj, iako sam bila sumanuta tada i za izbegavanje i da, ljuta sam, i baš je usran ovaj život. Ponekad jedino utešno mi je da je ovo samo prolazna stanica koja nam često kroz bol i patnju daje lekcije i neki viši smisao u koji treba da verujemo iako je nevidljiv. Tvoj odlazak meni nema smisao. Ne, kada znam koliko si volela život i sve ljude u njemu koliko si se trudila da niko ne vidi da ti nije dobro da ti pitaš kako smo, da brineš o svakom. Koliko si do kraja ostala velika. Nadam se da zaista postoji to bolje mesto u kom ćeš nastaviti da pleniš svojim osmehom velikim srcem i blagom prirodom, a mi ćemo zauvek čuvati uspomenu na tebe i čekati da se ponovo sretnemo i isplačemo ovog puta od sreće. Tužna sam Žaki puno. Nije trebalo ovako, baš ne @zanaokuka“, oprostila ovim rečima od Žane njena prijateljica.