Prevario verenicu 92 puta! Na kraju ga je ipak ostavila.

Brazilski fudbaler Nejmar se povredio, posle se operisao i sad ga čeka oporavak. Doktori su predvideli da će oporavak trajati između 6 meseci i godinu dana. Sad je Nejmara ostavila i verenica Bruna Bjankardi, sa kojim je u julu dobio ćerku Mavi.

Kap koja je prelila čašu. Nejmar je opet prevario verenicu. Kako navode brazilski mediji prevara se dogodila krajem oktobra u Rio de Žaneiru. Mediji su sračunali da je slavni Brazilac prevario svoju lepšu polovinu čak 92 puta. I da je pola od toga tačno, može se reći da gospođica Bjankardi ima vrlo visok prag tolerancije, s obzirom da je reč o prevarama za koje je znala.

Par sprema zajedničko saopštenje kojim će se oglasiti i staviti tačku na sva dalja nagađanja. Zbog ćerke će ostati u prijateljskim odnosima.
„Nakon 92 prevare, veza Nejmara i Brune Bjankardi je završena. Njih dvoje će to i zvanično saopštiti, a zbog ćerkice Mavi uvek ostaće u prijateljskom odnosu“ navodi „Korijero“.

Bruna je klasična brazilska lepotica i model. Često su se pojavljivali javno zajedno. Nejma je letos rešio da joj se javno izvini za sve što joj je učinio. Rekao je tada da mu je stalo da učini sve samo da njihova veza opstane.

„Bru, već sam se izvinio za svoje greške, ali osećam potrebu da to uradim i ovako, javno. Privatna stvar postala je javna i zbog toga izvinjenje treba da bude javno. Ne mogu da zamislim sebe bez tebe, ne znam da li će ovo da donese rezultat, ali želim da budeš sigurna da hoću da probam. Naš cilj će prevagnuti, naša ljubav prema detetu će pobediti, naša ljubav koju imamo jedno prema druogm će nas ojačati“ uputio je tada Nejmar javnu poruku.

Tada su prevazišli krizu. Napravili su zabavu pred rođenje deteta na kojoj su okupili svoje prijatelje i porodicu. Ona mu je oprostila. Uslov je da prestane da je vara ili barem da ako to radi, radi suptilno i da prestane javno da je pravi budalom. Ipak, napadač Al Hilala nije ispoštovao dogovor, tako da je par stigao do kraja.