Zlatan Ibrahimović ponovo na Sanremu. Festivalom odjekuje „Luda za tobom“.

Večeras je otvoren kultni italijanski festival „Sanremo“. Između ostalih na otvaranju se pojavio i slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović. Legendarni fudbaler je niz stepenice teatra „Ariston“ sišao uz pesmu Lepe Brene, najveće balkanske zvezde!

Za razliku od prethodnog puta kada je gostovao na ovom prestižnom festivalu i kada je niz stepenice teatra „Ariston“ sišao uz numeru Nade Topčagić, „Jutro je“, na sceni se večeras pojavio uz zvukove pesme Lepe Brene, „Luda za tobom“.

Od večeras, pa do 10. februara, na Sanremu čekaju nas nezaboravni programi, koji će u pauzama izvođenja takmičarskih pesama obilovati gostovanjima brojnih istaknutih javnih ličnosti iz zemlje i inostranstva.

Dan pre otvaranja festivala dogodio se incident. Italijanska policija je evakuisala vilu u kojoj je bila organizovana gala zabava kojoj je prisustvovalo oko 30 gostujućih pevača „Sanrema“.

Policija je primila anonimno upozorenje o bombi u vili Nobel koja ih je navela da evakuišu zgradu oko 23.00 sata, javlja državni emiter RAI.