Sud slavnog tenisera proglasio krivim i odrezao mu PAPRENU kaznu!

Aleksander Zverev, jedan od najboljih tenisera današnjice, je osuđen zbog nasilja nad bivšom devojkom! Sud u Berlinu je proglasio Aleksander Zvereva krivim za nasilje nad Brendom Pateom, bivšom devojkom sa kojom teniser ima ćerku.

Aleksander Zverev je kažnjen papreno i moraće da plati 450.000 evra. To mora da isplati u 90 mesečnih rata. Nije još sve gotovo. Zverev se žalio na odluku suda i ostaje da se vidi da li će uspeti da ublaži svoju kaznu.

Nemački teniser je od strane bivše devojke optužen da ju je tukao 2020. godine. Otežavajuće po Zvereva je da ovo nije prvi put da je suočen sa takvim navodima. Olga Šaripova, još jedna njegova bivša, se oglasila i javno optužila Nemca da ju je fizički zlostavljao. Pravni tim koji je angažovao Zverev ističe da suđenje nije bilo pravedno.

„Procedura je bila skandalozna, nema ni govora o fer i ustavnoj proceduri. Gospodin Zverev je odbio sve optužbe koje su podignute protiv njega“, navodi se u saopštenju pravnog tima Aleksandra Zvereva.

Zverev je osvojio zlato na Olimpiskim igrama u Tokiju, a u karijeri je dva puta uzimao završni masters sezone. Na grend slemovima je najviše stigao na US Openu 2020. godine kada je poražen u finalu,