Smešni i čudni događaji u fudbalu -Smeh do suza. (Video)

Zbog čega je fudbal toliko popularan sport i zašto milioni ljudi skoro svaki dan hrli na stadione širom sveta. Razlog je jednostavan. Na svakoj utakmici se dogodi nešto o čemu se priča danima.

Utakmice su uglavnom neizvesne do poslednjeg sudijskog zvižduka, preokreti su sve češći. Nema utakmice na kojoj se nemože videti neki dobar dribling, fenomenalan šut ili neka odbrana golmana. Nažalost ima i nesportskih startova, često pogubnih. Ima i sudijskih grešaka i namernih i nenamernih.

Ima i mnogo smešnih i komičnih situacija. Upravo o tome su ova dva video klipa. Teško da bi ijedan režiser makar on bio i najbolji na svetu mogao ovako nešto izrežirati.

Fudbal – najpopularnija igra u svetskom sportu. Širom sveta, postoje hiljade timova u svakoj zemlji, svaki grad ima svoj fudbalski klub, milione sportskih fanova u gotovo svim delovima Zemlje. Zanimljivo je videti sve čudne crte tela fudbalera koje su rezultat agonije tokom igre.Izdvajamo neke od najsmešnijih i najzanimljivijih detalja sa fudbalskih terena.

Nama ostaje samo da uživamo u onom što se dogodilo.