Novi cirkus u Partizanu! Severina otišao, traži raskid ugovora!

Ksander Severina,  fudbaler Partizana, napustio je klub bez pozdrava jer mu u dogovorenom roku nije isplaćen bonus za potpis ugovora.

Fudbaler je još početkom februara poslao pismo upozorenja. Uprava kluba je po svoj prilici ignorisala pismo upozorenja, kao i telefonski poziv Severininog menadžera. Telegraf saznaje da je bonus iznosio 25 000 evra. Nisu isplaćene obaveze ni prema njegovom agentu, prenosi portal „Telegraf“.

Igrač je u sredu normalno trenirao. nije bilo nikakvih naznaka da će bilo šta uraditi. Severina se naprosto danas nije pojavio na treningu. Kasnije je utvrđeno da je pokupio svoje stvari i vratio se u Holandiju.

Trener Igor Duljaj i ljudi iz kluba pokušali su da stupe u kontakt sa fudbalerom, ali nije odgovarao na pozive. Posle izvesnog vremena javio se menadžer i objasnio potez svog klijenta.

Pregovori su u toku i još uvek postoji mogućnost da se Severina vrati u Beograd. Međutim, zabrinjava činjenica da je fudbaler odneo sve stvari iz stana u kom je stanovao.

Kako javlja Telegraf, Severina je u četvrtak otišao iz Partizana i to bez pozdrava, mada sa povodom. Crno-beli mu naime do 1. februara nisu isplatili bonus za sam potpis ugovora, dok je njegov menadžer ostao uskraćen za proviziju od transfera.

Severini je trebalo da legne 25.000 evra, menadžeru 50.000. Zbirno 75.000 evra što u modernom fudbalu zaista nije veliki novac.

Za mandata aktuelne uprave na sličan način su iz Humske pobegli i Takuma Asano i Fuseni Dijabate. U slučaju ovog drugog bar su crno-beli izvukli neki dinar. Podsetimo pride da je uz tužbu iz Partizana otišao i Nemanja Jović.