Ogromna promena uzroka smrti. Dečko Arine Sabalenke izvršio samoubistvo.

Ovog utorka je sa Floride stigla tragična vest da je izabranik druge teniserke sveta iznenada preminuo. Prema prvim uzrok smrti bila je tromboembolija pluća. Jedan krvni ugrušak se odvojio i putovao kroz krvotok, čime je napravio štetu organima, pa poznatom sportisti nažalost nije bilo spasa.

Prema najnovijim informacijama, a one glase da je momak Arine Sabalenke i bivši hokejaš, Konstantin Kolcov (42) izvršio samoubistvo.

Ovaj slučaj dobio je potpuno drugačiji epilog.
Prema uviđaju, u ponedeljak 18. marta, oko 12.39 časova, policija Harbora i Vatrogasne spasilačke službe krenuli su ka bolnici, kako bi zbrinuli čoveka koji je skočio sa balkona. Nisu pronađene nikakve sumnjive okolnosti – rekao je portparol policije beloruskim medijima.

Bivši hokejaš Konstantin Kolcov je bio u vezi od 2021. godine ja jednom od najboljih teniserki sveta Arinom Sabalenko.
Konstantin Kolcov je stalno pratio svoju partnerku na turnirima, a ova tragedija se desila dok se on pripremala za predstrojeći masters u Majamiju.

Uprkos tragičnoj vesti o smrti dečka, Konstantina Kolcova, javlja američka televizija „Tennis channel“, Arina Sabalenka ostaće u glavnom žrebu WTA turnira u Majamiju. Iako je bilo nekih nagoveštaja da će odustati od mastersa, beloruska teniserka će ipak učestvovati, ali neće razgovarati sa novinarima nakon svojih mečeva, navodi američki medij.