Ovo ima samo u Saudijskoj Arabiji! Vila od 25 soba, devet automobila, posebna posluga i vozači.

Neki od najboljih fudbalera planete ovog leta završili su u Saudijskoj Arabiji. Klubovi iz Saudijske Arabije napravili su pravi „bum“ na fudbalskom tržištu. Mnoge fudbalske zvezde su rešile da karijeru nastave na Bliskom istoku. Jedan od njih je i brazilski napadač Nejmar, koji je svoj potpis za Al Hilal naplatio izuzetno papreno.

Pari Sen Žermen je čekao ponudu za Nejmara. Želeli su da rasterete klupsku kasu za ogromna primanja koja je Nejmar imao na „Parku prinčeva“. Ko čeka taj i dočeka. Stigla je ponuda iz Saudijske Arabije, tačnije od strane Al Hilala.

Al Hilal je platio popularnim Svecima 90 miliona evra. Al Hilal je izdvojio i nestvarnih 320 miliona evra na konto plate fudbalera u naredne dve godine.
Nažalost ova vrtoglava cifra nije bila dovoljna da odobrovolji Nejmara. Napravio je svoje dodatne prohteve.

Španski „Cope“ navodi da je Nejmar pored ogromne plate zahtevao i vilu od 25 soba sa bazenom, saunom, odnosno osam radnika koji će njegov smeštaj održavati urednim. I to mu je bilo malo pa je tražio i devet automoblila, ali i pokrivanje svih troškova putovanja, restorana i hotela u kojima bi fudbalska zvezda odsela tokom trajanja ugovora.

Španski „Cope“ nije upoznat da li su svi zahtevi Nejmara udovoljeni. Jedno je sigurno da će Al Hilal angažman brazilskog napadača izuzetno skupo koštati.

Nejmar po zaradi nije najplaćeniji igrač.Najplaćeniji igrač je Kristijano Ronaldo, koji u Al Nasru po sezoni zarađuje oko 206 miliona evra.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije