Rodila je dete najvećem beogradskom šmekeru

Svi su je videli pred oltarom sa najboljim srpskim košarkašem Bogdanom Bogdanovićem. Međutim najveća Bogdanova ljubav, Anja Šušnjar tada Anja Škuletić je pronašla sreću pored omiljenog dase u Beogradu.

Anja Šušnjar je manekenka. Sve muškarce oduševljava svojim stilom, izgledom, ali i načinom života. Bavila se modelingom, a sada je sve popularnija influenserka koja ima veliki broj pratilaca. Anjinom osmehu nisu mogli da odole ni mnogi poznati frajeri.

Modne savete Anje Šušnjar korisnici društvenih mreža izuzetno cene i rado prihvataju.

Ona je prva velika ljubav košarkaša Bogdana Bogdanovića. Počeli su se zabavljati 2014. godine. Bili su zaljubljeni do ušiju. Za vreme njihove veze Bogdan je bio veoma aktivan na društvenim mrežama. Delio je sa pratiocima svaki njihov zajednički trenutak.

Bogdan Bogdanović je u Anji video veliku podršku i oslonac dok je krčio svoj put ka NBA ligi. I onda kad su ih svi videli pred oltarom došlo je do razlaza. U medijima je osvanula vest da je došlo do kraha ljubavi posle godinu i po dana. Glavni razlog je razdvojenost. Bogdan je preselio u Istanbul pre odlaska u Ameriku.

Prijatelji Anje i Bogdana pričali su da je raskid bio veoma bolan za oboje. To se najbolje videlo u nešto slabijoj igri Bogdanovića.
Nakon raskida sa Anjom, Bogdan je bio potpuno skrhan. Srce mu je bilo slomljeno. Pokušao je da utehu nađe u zagrljaju glumice Jovane Stojiljković i teniserke Olge Danilović ali nije išlo.

Poslednja u nizu je američka manekenka i dizajnerka Britani Net. Britani Net je svojevremeno bila prva pratilja na izboru za Mis države Nju Džersi. U jednom momentu nisu skrivali svoju ljubav. Nije poznato da li su još zajedno jer ništa ne objavljuju na društvenim mrežama.

Anja se u međuvremenu posvetila fakultetu, a potom udala i rodila ćerku Dunju, te posvetila porodici. Anja je uspela da zavede poznatog beogradskog šmekera Dušana Šušnjara. Za Dušana žene kažu da je neverovatno šarmantan i harizmatičan i da je veliki džentlmen.

Dušan ima ćerku iz prethodne veze.

Dušan Šušnjar je bio u vezi sa Jelisavetom Orašanin, glumicom i suprugom Miloša Teodosića. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Odmah su sevnule iskre. Glumica je tada bila u vezi sa kolegom Vukom Kostićem. Ubrzo je usledio raskid sa Vukom i ljubav sa Dušanom.