Pogledajte gde živi Novakov brat sa lepom Brazilkom!

Mlađi brat prvog tenisera sveta, Marko Đoković, čuva privatnost kao oči u glavi. Ovih dana su se pojavile fotografije njegovog doma u Marbelji.
Sa devojkom Letisijom Tesari Marko godinama živi u Marbelji. Oni žive mirnim životom, izbegavaju da budu u centru pažnje, a u Beograd kad dolaze žele da što manje ljudi zna.

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije iz njihovog doma. Nameštaj je jednostavan i praktičan, boje neutralne. Često u fokusu je njihov kućni ljubimac.

Letisija je modna dizajnerka. Oni su sedam godina su u skladnoj vezi i zajedno žive.

Letisija je jednom prilikom putem Instagrama Marku posvetila emotivnu poruku.
Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam… Ne znam odakle da počnem… Jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se… Ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kao se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo… Volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova… Ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim – napisala je Letisija.

Srđan Đoković je demantovao glasine da se Marko tajno venčao sa svojom izabranicom.
Svadba naše dece je nešto najlepše što možemo kao roditelji da doživimo i to sigurno nećemo kriti kada se desi, to je nešto zbog čega smo ponosni – objasnio je Srđan Đoković .