Imao je pet odsto šanse da preživi, bakterija ga je razorila…Ipak je pobedio.

Jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni su Predrag i Ana Rajković. Našli su se na meti zluradih komentara kada je reč o njihovom braku. Niko nije znao šta se u njihovom domu dešava.

Mlađi sin Predraga i Ane Rajković vodio je najtežu životnu bitku u toku priča da poznata manekenka vara supruga. O njihovom problemu su znali samo njihovi najbliži članovi porodice. Kada je Tadija izašao iz bolnice, Ana je rešila da progovori. Želi da otkrije da su neki ljudi iskoristili njen najslabiji trenutak za brutalne laži usmerene ka njenoj porodici.

Pre tačno godinu dana doktori su pred njih izašli sa razarajućom dijagnozom. Malom Tadiji zdravlje je bilo ozbiljno narušeno. Doktori su mu davali pet posto šanse da se njegovo malo telo izbori sa bakterijom.
Tačno 365 dana od majkine najveće noćne more. Koma, sepsa, bakterija ga je razorila, ne očekujte previše, dajemo mu samo 5% šanse da se izbori, bakterija je verovatno stigla do mozga, nemoćni smo, sve je na njemu. I ako se probudi ne očekujte previše, rekli su…

Stisla sam zube i srce, a tatu sam zagrlila najjače i šapnula mu da ne smemo da im verujemo. Iz dana u dan verovali smo samo Gospodu i tebi sine. Mnogi su iskoristili majkinu “slabost”, pogrešili su, puno su pogrešili, ali su naučili da dobro uvek pobedi zlo. 

Sećaš se kako su nam rekli?! Pa ovo je čudo, ovo je neobjašnjivo! Čudo naše, volimo te najviše – napisala je Ana Rajković uz fotografiju sina.

Za Rajkoviće oktobar je posebno srećan mesec. Mali heroj Tadija uskoro slavi treći rođendan. Mama je skupila snage i progovorila o najtežoj borbi koju je vodila zajedno sa naslednikom, a iz koje su izašli kao pobednici širokih osmeha.

Dok je sin Predraga i Ane Rajković ležao u bolnici, u medijima su se pronele vesti kako Ana vara supruga sa kolegom iz reprezentacije.
Mlađi sin nam je bio u bolnici i to je ono što je moglo da nas poljulja u emotivnom smislu. Zdravstveno stanje sina, a ne budalaštine koje neko piše i izmišlja– rekla je Ana.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije