Pretučen i opljačkan u svojoj vili dok je gledao utakmicu

Jedan od najboljih italijanskih fudbalera svih vremena i osvajač Zlatne lopte 1993. godine, Roberto Bađo prebijen je, opljačkan i zarobljen u vlastitoj kući. Dok je sa porodicom gledao utakmicu između Italije i Španije na Evropskom prvenstvu provalnici su upali u njegovu kuću.

Upalo je pet maskiranih i naoružanih napadača objavila je policija. To se dogodilo u mestu Altavilja Visentini nedaleko od Venecije.

Bađo se suprotstavio lopovima i u tom sukobu je povređen. Udaren je kundakom pištolja u glavu kada je pokušao da se suprotstavi provalnicima, piše Dejli mejl. Kasnije je primljen u bolnicu i tu su lekari morali da mu zašiju rane pišu lokalni mediji.

Provalnici su Roberta Bađa i članove njegove porodice su zaključali u ormar. Preturili su svu kuću i ukrali satove, nakit i druge dragocenosti.

Legendarni fudbalerje posle odlaska provalnika uspeo da se oslobodi iz ormara i pozove policiju koja sada istražuje čitav slučaj.

Roberto Bađo je rođen 18. februar 1967.godine.

Bađo je tokom karijere igrao za Vičencu, Fiorentinu, Juventus, Milan, Bolonju, Inter i Brešu.

Odigrao je 56 utakmica i dao 27 golova za Italiju. Za fudbalsku reprezentaciju Italije igrao je na tri Svetska prvenstva, i jedini je italijanski igrač koji je uspeo da postigne gol na tri Svetska prvenstva.

Mnogi ga pante kao tragičara penal serije finala Mundijala 1994. sa Brazilom.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije