Preminuo predsednik Herte!

najnovija vest

Predsednik berlinske Herte Kej Bernštajn preminuo je u 43. godini. Povodom ove tragične vesti oglasio se berlinski klub, a u svom saopštenju su naveli da su bili šokirani kada su dobili ovu informaciju.

-„Herta BSC je u utorak primila strašnu vest da je predsednik Kej Bernštajn neočekivano preminuo u 43. godini. Ceo klub, njegova uprava i članovi osoblja šokirani su i duboko ožalošćeni vestima“, stoji u saopštenju.

Naveli su da su u mislima sa njegovom porodicom i prijateljima.
„Svi u klubu tuguju zbog smrti Keja i misli na njegovu porodicu i prijatelje. Molimo sve da poštuju privatnost njegove porodice tokom ovog teško vremena“ piše još u njihovom soapštenju.

Herta Berlin je od leta2022.godine dobila novog predsednika kluba, pošto je na na glasanju izabran tada 41-godišnji Kej Bernštajn, bivši član i vođa navijačke grupe.

Kej Bernštajn se bavio kominikacijskim poslom, menadžer je koji ima svoju firmu u toj sferi a dobio je na glasanju povjerenje od 1.670 glasača od ukupno 3.016.

Drugi na izboru bio je bivši zastupnik u nemačkom parlamentu iz redova CDU-a Frank Stefl sa 1.280 glasova.

Novi predsednik je u svom tada pobedničkom govoru rekao kako je klub “na intenzivnoj njezi” te ga treba “ozdraviti iznutra” jer je Herta prvoligaški status zadržala tek nakon dodatnih kvalifikacija za ostanak.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije

Povezani postovi