One bodre naše Orlove u Nemačkoj

Glavna tema među ljubiteljima sporta je Evropsko prvenstvo u fudbalu. Nemačka je domaćin ovog fudbalskog prvenstva, a naši orlovi spremni su za utakmice koje slede.

Orlovi imaju ogromnu podršku u Srbiji. Najveću podršku imaju u svojim lepšim polovinama. Fudbaleri su jasno u centru pažnje. Zbog njih su stadioni puni, zbog fudbalera stigli su navijači iz cele Evrope pa i dalje.

I njihove partnerke su na meti medijske pažnje. Medijsku pažnju privlače one koje nisu ranije bile poznate javnosti, ali i one za koje odavno dobro znamo. Neke su dobile parče medijske pažnje upravo zbog toga što vole slavne fudbalere. Ima i onih koje su slavom premašile svoje supruge.

Većina naših fudbalera reprezentacije ima zaista predivne ljubavne i porodične priče. Evo nekih od njih.

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Rajković i popularna manekenka Ana Rajković imaju dvoje dece. Uskoro očekuje treće. Ponosni roditelji imaju dva sina, Relju i Tadiju. Uskori će njihovu kuću ulepšati jedna devojčica.

Nemanja Gudelj nedavno je stao na ludi kamen s Anastasijom Ražnatović. Oni su jedan od najpopularnijih mladih parova u Srbiji, još od trenutka kad su uplovili u ljubavnu vezu. Anastasija je zbog ljubavi odlučila da se preseli u Sevilju i napusti muzičku karijeru. Anastasija i Nemanja su imali dva venčanja, crkveno i građansko.

Doktorku Natalija Ilić i Sergej Milinković Savić su dugo u emotivnoj vezi. Imaju ćerku Irinu. Natalija važi za jednu od najlepših partnerki fudbalera. Natalija se porodila u Novom Sadu dok je Sergej bio sa reprezentacijom u Kataru.

Kristina Janjić i Aleksandar Mitrović su već dugo u ljubavi. Imaju troje dece. Funkcionišu fenomenalno.

Kapiten Dušan Tadić je od 2013. godine u braku s Draganom Vukanac. Imaju troje dece: sinove Vasilija i Veljka i ćerku Taru. Trenutno žive u Istanbulu jer Dušan igra za Fenerbahče. Dragana nije tipična supruga fudbalera i retko se eksponira.

Zorana Žanetić i Filip Mladenović imaju dva sina. Na večnu ljubav su se zavetovali 2021. godine u Beogradu. Zajedno su još od 2016. godine.

Sofija Milošević i Luka Jović imaju dva sina, Alekseja i Teodora. Sofija je već dugo poznata domaćoj javnoj sceni. Bila je poznata i pre veze sa Lukom.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije