Od reprezentativca do narko bosa i međunarodne poternice

Od uzornog fudbalera i reprezentativca do ozbiljnog kriminalca je put fudbalera moskovskog Spartaka. Kvinsi Promes, fudbaler moskovskog Spartaka osuđen je u Holandiji i stavljen je na međunarodnu poternicu.

Kvinsi Promes ima nestvarnu životnu priču. Važio je za jednog od najvećih talenata Ajaksa. Za reprezentaciju Holandije igrao je 50 puta. Ovih dana doživeo je strmoglav pad na ličnom planu.

Osuđen je nedavno Promes na čak šest godina zatvora! Utvrdilo je holandsko Tužilaštvo, a sud potvrdio, da je 32-godišnji fudbaler postao pravi narko bos pošto je organizovao šverc 1.370 kilograma kokaina?!

Promes je označen kao glavni organizator nekoliko miliona evra vredne pošiljke. Zatvor mu preti, ali će u njega – teško.
-„Osuđeni fudbaler je stavljen na međunarodnu poternicu. Tužilaštvo je pokušalo da ga privede u Holandiju i preduzelo mere za to. Međutim, to još nije dovelo do njegovog izručenja“, rekao je Vatimena.

Trenutno Promes igra za moskovski Spartak. Zbog političke situacije na relaciji Zapad – Rusija teško je očekivati da će biti izručen.
Promesovi advokati su najavili žalbu na presudu pa ostaje da se vidi kakav će epilog dobiti ova nestvarna priča…