Poslednji momenti života ubijenog Grka! (Video)

Novi video snimak sa mesta ubistva navijača u Atini objavili su Grčki mediji. Kamere su zabeležile poslednje trenutke života 29-godišnjeg navijača AEK-a, Mihalisa Kacurisa.

Kako navode grčki mediji, huligani Dinama iz Zagreba su nasmrt pretukli i izboli navijača AEK-a, Mihalisa Kacurisa. Na snimku se može videti Kacuris koji je nosio plavu majicu i pokušavao da pobegne, ali ga je jedan navijač stigao i udario palicom, a potom i ubo nožem.

Mihalis je udaren palicom od strane Dinamovih huligana. Pokušao je da se sakrije. Na snimku se vidi da je obliven krvlju, kako skida kacigu i gleda u levu ruku. Pokušao je oko 23.11 časova da se sakrije u prodavnici, iza frižidera, ali bili su to njegovi poslednji momenti života. Navijači AEK-a su ga nosili do Hitne pomoći, koja je stigla u 23.31. Nažalost bilo je kasno. Izgubio je već mnogo krvi. Kolabirao je, lekari nisu mogli da mu pomognu, nego samo da konstatuju smrt.

Na snimku se vidi i da su na mestu gde je došlo do tuče navijača, malo pre eskalacije sukoba, prošli obični građani, majka sa bebom u kolicima. Pojavili su se navijači AEK-a i Mihalis sa kacigom i rukavicama, a išali su ka mestu gde su se pojavili huligani zagrebačkog Dinama. Huligani zagrebačkog Dinama su uzvratili Molotovljevim koktelima pa su Grci počeli da se povlače. Izolovali su jednog pristalicu AEK-a, nekoliko njih ga je nemilosrdno tuklo palicama dok je nemoćno ležao na zemlji, udarali su ga nogama u glavu, ali je na kraju ipak uspeo da ustane i pobegne. Jezivo.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije