Novak počeo da trenira!

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena uveliko trenira nakon operacije kolena. Oporavak od teške povrede ide u dobrom smeru!

Novak Đoković je podelio na društvenoj mreži Instagram video snimak na kojem se vidi da vozi sobni bicikl i radi vežbe za jačanje desnog kolena.

Na snimku koji je Novak objavio vide se dva manja zavoja na desnom kolenu. Novak je nedavno operisao to koleno. Na snimku se vidi da Novak deluje izuzetno raspoložen i motivisan da prebrodi povredu. Novak želi da bude spreman za Olimpijske igre u Parizu krajem jula i početkom avgusta!

„Napredak“, objavio je Nole uz video snimke sa treninga.

Ovih dana Novak je bio u Beogradu na terapijama u hiperbaričnoj komori. To je očigledno Novaku pomoglo da se oporavi i da krene da trenira. Samo pre osam dana na Instagramu Novak je objavio fotografiju na štakama. Zato je ova vest obradovala sve navijače Novaka širom sveta.

Kraj uspešnog prvog treninga Nole je nazdravio s čašom zdravog napitka (voćni šejk).

Stručnjaci savetuju Đokovića da je najpametnije da preskoči nadmetanje na Centralnom terenu u Vimbldonu, jer se igra na travi koja je najbrža podloga i veoma rizična posle povreda i operacija. Savetuju Novaku da uoči Igara u Francuskoj da izabere jedan od nekoliko turnira na šljaci. Hamburg, Bastad, Umag ili Gštad su na praogramu pre najvećeg takmičenja u sportu.

Čeka se Novak da se izjasni. Ipak najvažnije po Novaka je da se uspešno oporavi.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije