Navijači Zvezde u ekstazi! Zvezda dovela beka za top 8!

Zvezda je opet u igri za top osam. Pobeda nad Armanijem u Milanu pokrenula je lavinu. Danas je usledila poslastica.

Kori Higins novo je pojačanje crveno-belih. Zvezda je angažovala jednog od najboljih bekova u Evroligi. To nedvosmisleno pokazuje da će Zvezda ponovo jurišati na top osam. Doskorašnji košarkaš Barselone sutra će doputovati u Beograd, a već u subotu popodne ili u nedelju trebalo bi da bude predstavljen na Malom Kalemegdanu.

Pobeda u Milanu sigurno su ubrzala dešavanja, pa je Uprava Zvezde napravila konkretne korake. Ne samo pobeda nad moćnim Italijanima, pravljenim da napadnu fajnal-for, već i serija povreda trojice igrača – Nedovića, Mitrovića i Tobija.

Izgleda da je najteže prošao reprezentativni bek Nedović, kojem predstoji pauza od najmanje četiri nedelja. Zvezda u mesec dana će odigrati mečeve sa Baskonijom u Beogradu, Albom u Berlinu, zatim večiti derbi u ABA ligi, pa duplo kolo sa Valensijom u Areni i Barselonom u Blaugrani, gostovaće Budućnosti u Podgorici i dočekaće Žalgiris.

Higins bi trebalo za početak da nadomesti Nedovićeve poene, a u nastavku sezone da sa ostalim spoljnim igračima srpskog šampiona predstavlja ubitačnu napadačku kombinaciju.