Nemački teniser Aleksandar Zverev negirao je optužbe za napad

Kancelarija javnog tužioca u Berlinu zatražila je izricanje kazne Nemačkom teniseru Aleksandru Zverevu. Agencija DPA je prenela izjavu Zvereva-„Potpuno odbacujem optužbe. Moji advokati će se pobrinuti za sve. To je sve što imam da kažem“.
Agencija DPA je izvestila da je Okružni sud u Tirgartenu potvrdio prijem tužiočeve prijave 7. jula u kojoj je Zverev optužen za napad. Sud nije saopštio više detalja.

Bivša partnerka Zvereva Brenda Patea, sa kojom Zverev ima dvogodišnju kćerku, po RTL je navodna oštećena.

Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) je u januaru ove godine saopštila da nema „dovoljno dokaza“ da potkrepi optužbe o zlostavljanju u porodici protiv Zvereva koje je iznela njegova druga bivša devojka Olja Šaripova.

Ruskinja Olga Šaripova je za tamošnji „Šampionat“ u vrlo dugačkom razgovoru otkrila brojne detalje svega što se dešavalo u njenoj vezi sa jednim od najboljih tenisera sveta. Ona je otkrila detalje fizičkog zlostavljanja iz avgusta 2019. godine u Americi pred početak US opena.
Na pitanje novinara da li je ovo bio jedini slučaj da se Zverev nasilnički ponašao Olja je odgovorila- „Nije bio prvi put, bilo ih je mnogo. Ali svaki put sam pokušala da zaboravim i krivila sebe. Ali tog avgusta je bilo strašno i stvarno sam se uplašila za moj život.“

Zverev je i tada negirao sve optužbe.

Bivša devojka i nemačka manekenka, Brenda Patea, je pre porođaja kćerke rekla da Zverev kćerku može viditi samo na slici i da će sama odgajati devojčicu.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije