Najpoznatije hrvatska navijačica dala prvi intervju. Osula paljbu po Daliću, Gvardioli i HNS.

Ivana Knoll, je po mnogima najveća senzacija Svetskog prvenstva u Kataru. Ona je je hrvatska navijačica i influenserska. Na svom Instagram nalogu pre Svetskog prvenstva imala je oko 600 hiljada pratilaca, a sad ih ima oko 3,7 miliona.

Pojavljivanje na Svetskom prvenstvu donelo joj je veliku slavu. Razlog je zbog seksi i smelih stajlinga u kojima se pojavljivala na utakmicama. Govorilo da su zbog strogih pravila u Kataru zabranjeni.

O Ivani Knoll prvi je pisao Telegraf. Telegraf je objavio prvi tekst sa naslovom “Prvi dekolte Mundijala”. Taj tekst je pokrenuo lavinu. Kroz nekoliko dana Ivana je bila na vodećim stranama gotovo svih svetskih medija. Broj pratilaca je vrtoglavo rastao.
Zbog toga je Ivana i odlučila da upravo za Telegraf da svoj prvi intervju posle Katara.
Kada sam se pojavila u toj haljini, „Telegraf“ je objavio prvi tekst sa naslovom “Prvi dekolte Mundijala” i tako je sve krenulo. Onda su i televizije to prenele i ostali mediji. Najveća kontraverza se dogodila kada sam snimala za “Pro-Ziben” uz plažu, ne znajući da je kod njih pravilo da ne smete u kupaćem da se šetate šetalištem uz plažu. Nama su Katarci prilazili slikali se sa mnom, to je bila atrakcija.

Prava drama u Kataru odigrala se nakon što je postala viralna fotografija na kojoj se vidi kako jedan od šeika fotografiše Ivanu sa osmehom na licu. O tome su pisali svi vodeći svetski mediji. Novinare Telegrafa je zanimalo da li ju je nakon toga kontaktirao taj šeik, da li je imala neprilike zbog toga i da li je istina da je zbog te situcije izbačena sa stadiona kako su mediji prenosili tada.


Moram da vas ispravim, to nije bio jedan šeik, bila su dva odrasla i jedan mlađi. Oni su doslovno držali podignute telefone. To je bio mim koji je otišao viralno svugde. Šta se dogodilo? Verovatno nisu znali kako to da opravdaju to jer je uslikan njihiv osmeh od uveta do uveta u trenutku kada me slikaju. Verovatno su imali i žene tako da ja razumem da je to bila malo škakljiva situacija, ali zato oprezno kada vadiš telefon. Ja sam bila pozvana od strane Pirsa da se uključim uživo u njegovu emisiju, ali tada mi nisu rekli da će neki šeik takođe biti uključen. Mi smo imali neku raspravu gde on apsolutno ništa nije argumentovao.

Ivana je objasnila kako utakmice gleda uvek iz prvog reda. Tako je bilo i onog dana kad je uslikana kako odlazi sa obezbeđenjem. Ivana tvrdi da nije izbačena sa stadiona već da joj je obezbeđrnje pomoglo da nađe svoje mesto na stadionu.

Novinare je zanimalo šta joj je Nejmar poslao u inboks Instagrama dan pre utakmice Hrvatska-Brazil?
Sorry baby for tomorrow (izvini dušo za sutrašnju utakmicu prim.aut.) -rekla je Ivana.

Njen odgovor posle utakmice i plakanja Neimara nije pokazala zbog prazne baterije.

Ivana je objasnila i kako je došlo do zajedničke slike sa Halandom. Pohvalila ga je da je dobar dečko i da nemaju komunikaciju. Pored Halanda na Ibici je srela i sa ostalim svetskim fudbalerima, među kojima su Ibrahimović, Verati, Vlahović.

Ivana je posle 10 godina veze ponovo slobodna. Novinarima je objasnila i kako je postala agent Ivana 007.

Nakon Svetskog prvenstva Ivana je postala najpraćeniji ženski influenser na Balkanu.

Izjavila je da ju je sramota kako su Gvardiol i selektor odgovorili na pitanje o njoj od strane stranih medija u Kataru.
Dovoljno je bilo da kažu: “Hvala svim navijačima što su došli”. Ja bih to tako uradila ali nismo svi isti. Što se tiče mišljenja HNS mene ni najmanje ne zanima jer ja sam podržavala reprezentaciju jer sam ja to htela, jer ja volim svoju zemlju, jer ja volim fudbal. Podržavam svoju reprezentaciju kao grupu, mene fudbaleri ne zanimaju niti sam ih gledala kao momke nego ljude koji predstavljaju našu državu.

Ivana sada živi holivudski način života. Družila se sa Drejkom, Leonardom Dikapriom, Džejmijem Foksom…

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije