Šok intervju! Đoković nas je vezao lisicama i čupao nam nokte!

Trener najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, nominovan je za nagradu „Najbolji trener 2024. godine“. Goran je dao intervju za portal „We are tennis“ i podigao prašinu zbog nekih izjava vezanih za srpskog asa.

On je u tom intervjuu govorio o svom odnosu sa srpskim teniserom.
„Kakav je Novak? Najbolje bi bilo opisati ga kao direktora neke korporacije. Uspesi su ga izdvojili od drugih, ali sve zavisi od profita. Kao što gubici utiču na korporaciju, tako utiču i na njega. Ako gubi, pada mu tržišni udeo i pada na lestvici. Đoković, kao i svaki vrhunski teniser to teško podnosi“, rekao je Ivanišević.

Na pitanje kako se Novak ponaša kad rezultati nisu dobri, Goran je kroz šalu odgovorio.
„Nije lako sa njim, pogotovo kada mu stvari ne idu na ruku. Jednom nas je tri dana vezao lisicama, mučio nas i čupao nam nokte… Puno je toga o čemu ne mogu pričati. Ali tu smo, još uvek smo živi. Moje srce je i dalje u redu. Iako, već sam čovek u godinama i morao bih više paziti na njega.“

Ivanišević je istakao da se divi Đokoviću zbog svega što je do sada postigao.

-„Stalno radi na tome da bude bolji. To je za mene kao trenera, ali i za ostatak tima, ujedno dobra i loša stvar. Bitno je popravio svoje voleje, generalno je jako popravio igru na mreži. Teško ga je proći, a ranije nije bilo tako. Sada zna šta radi na mreži. Mnogo, mnogo jače udara forhende“, rekao je Goran.

A na pitanje šta ga ljuti kod Novaka, Goran je rekao.
„Ljut sam na njega samo ako nekad bez razloga viče na nas, ali znam da nije lako nositi se sa porazom kada izgubiš meč. On se bori sam sa sobom. Jasno mi je da mu nije lako da se motiviše, jer je već osvojio sve, ali baš uvek uspe da pronađe motivaciju“ – poručio je Goran Ivanišević.