Modrić ovakve uvrede do sada nije doživio u karijeri

U polufinalu španskog kupa Real Madrid je nakon produžetaka savladao 5:3 ekipu Atletika i plasirao se u finale. Videli smo dosta uzbuđenja u ovoj utakmici.

Real je na kraju zasluženo slavio u Rijadu. Iskusni Hrvat, Luka Modrić, bio je starter na utakmici, a upisao je jednu asistenciju. Španska Marka je žestoka oplela po Luki.

Bile su to zaista brutalne reči. Poslata je jasna poruka da treba napustiti Kraljeve na kraju sezone. Upravo Luki tada istiće važeći ugovor i teško da će biti produžen.
„Modrić je pokušavao da igra, ali nije imao snage ni prostora. Na prvom gradskom derbiju je bio najgori igrač ove utakmice, a ništa bolji nije bio ni ovaj put. Kada je on izašao, Real je proigrao. Modrić nije za početnih 11, a Kros jeste i to se opet pokazalo“, navodi ovaj list.

Ovaj list navodi da su godine veliki problem Modriću. Pišu da Luka ne može više dobijati bitke na sredini terena kao nekada, te da je Real proigrao kada je on izašao u 67. minuti.

Marka kritikuje i trenera Reala Karla Anđelotija za kojeg smatraju da nije trebao u prvu postavu staviti Modrića.
„Kros je spasio Real, a veliko iznenađenje je što je ostao na klupi. Kada je ušao povezao je igru i donio finale. Držao je loptu, on zna šta sa njom te je Real tada dobio mozak. Definitivno se to videlo kada je Modrić izašao, a Kros ušao„.

Marka piše da Real ima snagu, ali da su potrebni mnogo brži i okretniji nogometaši, te da je to postava sa Kamavingom, Belingemom, Valverdeom, Vinicijusom…, ali nikako sa Modrićem.

 

Na društvenim mrežama se također pojavljuje video koji ismijava igru Modrića. Legendarni Hrvat obilježio je jedno poglavlje u Madridu. Luka je svestan je i da će biti kritika. Teško je i zamisliti da ga uopšte dotiču komentari i kritike, a i sam je priznao da će se povući kada oseti da je vreme za to.

Modrić je već 12 godina u Realu. Trenutno ima 38 godina, ali jasno je da može napraviti još jedan veliki transfer na neku egzotičnu destinaciju. Da li će se to desiti već na leto, ostaje nam da vidimo.