David Šumaher prekinuo kontakt sa majkom zbog slika na sajtu za odrasle

Ralf Šumaher je rođen u malom mestu nedaleko od Kelna 30. juna 1975. On je nemački automobilist i bivši vozač Formule 1. Mlađi je brat bivšeg sedmostrukog svetskog prvaka u Formuli 1 Mihaela Šumahera.

U septembru 2001. godine. Ralf se oženio sa Karolinom Brinkman, bivšim foto-modelom. Iste godine rodio im se i sin David (23. septembra 2001). Do razvoda su živeli u raskošnoj vili u Salcburgu, a Ralf je bio i vlasnik jedne kuće u Oprtlju u Istri.

Kora je bivša žena Ralfa Šumahera bivšeg F1 asa koji je na 182 trke za Džordan, Vilijams i Tojotu ostvario šest pobeda i 27 podijuma.
Kora-Karoline Brinkman je bivša manekenka, a onda glumica i voditeljka koja je u braku sa Ralfom bila od 2001. do 2015. Njihov sin Dejvid je takođe postao automobilista.

Kora Šumaher je posle razvoda zadržala prezime i dobila šest miliona dolara. Ona je zadržala i ljubav prema svom telu koju sada deli sa ostatkom sveta.

Kora je stupila na sajt za odrasle OnlyFans na kom korisnici moraju da plate 29 dolara mesečno da bi imali pristup njenom profilu.
Moja stranica na OnlyFans-u će otkrivati dosta, ali će definitivno ostati estetska. Volim svoje telo i zašto to ne bih podelila sa drugima? To ne bi trebalo da bude tabu od Plejboja. Imam 46 godina i osećam se veoma udobno u svojoj koži. Zašto ne bih podelila fotografiju ili dve u toplesu sa javnošću? – ovako je gospođa Šumaher objasnila svoju odluku.

Nedugo nakon razvoda 2015. godine, bivša supruga zvijezde Formule 1 Ralfa Šumahera skinula se za “Playboy“.

Biša supruga čuvenog vozača Formule 1 Kora otkrila je da nema nikakav kontakt sa sinom Davidom.
Navodno, razlog za to su njene fotografije na sajtu za odrasle, zbog čega je David odlučio da prekine svaki kontakt sa majkom.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije